Zoeken naar keur mij

Uw zoekactie voor keur mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Personal Trainer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Hoi iedereen! Ik ben een heel erg nieuwsgierige en creatieve hetero, geen aantrekking tot mannen maar wel into fun en ik hou van experimenteren. In mijn private fitness studio ontvang ik deze avond mannen, bij voorkeur met een hoekje eraf, net zoals ik :-) Niet in kwalijke zin natuurlijk maar mannen die het ook wel fijn vinden om een erotische spanning op te bouwen. Wil je langskomen vanaf 19 uur? Reageer dan even met je stats en wat je graag wil doen, ik reageer op ieder bericht. Misschien tot straks?  

Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Anton 41 jaar Antwerpen - Turnhout
15-05 onderdanige bttm moet geneukt terug gestuurd worden
Onderdanige man moet zijn kontje aanbieden en laten neuken en bij voorkeur met volgespoten kontje terug gestuurd worden. Welke top man met bij voorkeur 18+ cm heeft hier zin in? Hij verplaatst in omgeving Turnhout.  
19cmXL 38 jaar Antwerpen - Herentals
Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Je bent slank of normaal gebouwd en hebt een mooie rechte lul? Dan wil ik jou penis stijf zetten, kloppend hard maken tot je spuit. Ik ben zelf hetero maar kik wel op grote stijve pikken zoals die van mij op de foto's. Date doen we beiden naakt. Bij voorkeur ontvang je, anders buitendate. Reageer met foto van pik voor de klik. Tot snel.  

Xl voor soft ruk date gezocht en geboden.
Onbekende 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Hoi ik zou graag is mij willen laten verwennen, zelfkant ik mij vrij maken overdag ,maar kan helaas niet ontvangen .ben zeer hygiënisch en discreet 176 groot en slank .niet roker en wil jou gerust ook aftrekken maar heb voorkeur om passief te blijven maar je weet nooit wat het moment brengt intresse graag dan wat uitleg en foto indien mogelijk  

Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate met kans op ...
vast contact, ik zelf bi 45 struise, weinig behaarde versabottom. Ervaren en zoek bij voorkeur een rijpere man voor regelmatige stomende dates bij klik. Veel bespreekbaar maar altijd met wederzijds respect, hygenië en discretie. Voor de rest is het motto alles kan, niks moet.  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
Bram 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rukdate &........
Hoi, ik ben eigenlijk hetero (1m85, 18 cm, zie foto), maar sporadisch eens zin in 'iets anders'. Mijn voorkeur gaat uit naar een rukdate. Ik kom bij je langs, doe mijn kleren uit en begin met mezelf te spelen terwijl jij hetzelfde doet, als de klik/geilheid toeneemt, kunnen we elkaar eventueel een handje helpen. Pijpen kan eventueel ook, maar hou het graag safe, dus met condoom. Graag max 55j, sportieve look en groot geschapen is een +. Graag reactie met foto (mag anoniem, vooral geïnteresseerd in je body/pik).  

rukdate &........
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10